• Spirit of the Inca
  • Spirit of the Inca
  • Spirit of the Inca
  • Spirit of the Inca

Training

English Romanian

ROATA MEDICINEI si UNELTELE SAMANULUI – ciclul 2023-2024

Incepand cu luna Martie 2023, Academia Samanica-Spirit of the Inca din Romania va invita sa va alaturati unui nou ciclu al celui mai puternic instrument de autocunoastere si „transformare” personala – cursul „ROATA MEDICINEI si UNELTELE SAMANULUI”. Este cel de-al 15-lea ciclu in Romania, dupa 14 ani de activitate neintrerupta, perioada in care flacara vie a cunoasterii s-a aprins in inimile a sute de participanti.Creat de Alberto Villoldo impreuna cu samanii Q´ero, urmasii civilizatiei Inca, acest corp de invataturi uneste intelepciunea milenara transmisa oral de-a lungul generatiilor cu cele mai actuale descoperiri ale fizicii cuantice, epigeneticii si psihologiei.„ROATA MEDICINEI” este un parcurs initiatic de autodescoperire, transformare si vindecare, vizand integralitatea fiintei umane. Pe parcursul celor 4 module care se vor desfasura pe durata unui an, invatam sa ne vindecam relatia noastra cu noi insine, cu familiile noastre si cu trecutul, pentru a putea privi in viitor si a crea un nou destin inspirat din adevarul nostru cel mai inalt.

Vom avea oportunitatea sa pasim intr-o stare personala care ne va ajuta sa evitam bolile ce fac ravagii in civilizatia moderna, sa eliminam suferinta fizica, emotionala si spirituala si sa restabilim echilibrul in viata noastra.

De asemenea vom invata sa ne relationam cu Elementele naturii folosindu-le in lucrul nostru, vom parcurge un sir de initieri samanice ce ne activeaza campul energetic luminos si vom invata tehnicile de vindecare ale samanului (in partea a 2-a a cursului – „UNELTELE SAMANULUI” ). Pe durata intregului curs vom fi indrumati de catre Chris Waters, un model de saman contemporan si instructor cu lunga experienta, care imbina intelepciunea si umorul, impartasind cu har si autenticitate din propriul sau parcurs de vindecare.

Dupa o indelungta experienta alaturi de samanii Qéro si Alberto Villoldo, Chris Waters ne aduce aceste invataturi intregi si nealterate, fiind pentru noi, sursa directa si pura a proceselor si tehnicilor specifice !

Chris este asistata de o echipa de samani formati in Scoala, care sunt in serviciu de multi ani pe aceasta cale, acumuland invataturi de la Chris, samanii Q´ero si din propriul lucru personal.Va invitam sa fiti alaturi de noi in acest an, pe drumul devenirii noastre in acele fiinte care au fost anuntate de profetii: Pastratori ai Pamantului, aducatori de Pace.


Cursul „ROATA MEDICINEI SI UNELTELE SAMANULUI” este predat de Chris impreuna cu Echipa de asistenti, in 4 module separate cu o durata de 6 zile fiecare, in cadrul carora sunt incluse practicile de autovindecare ( primele 3 zile) si tehnicile de terapie cu alte persoane ( ultimele 3 zile).

Pentru descrierea pe larg a cursului si mai multe informatii in legatura cu fiecare modul, va invitam sa vizitati site-ul nostru: 

Costul cursului si modalitatea de plata:


Fiecare din cele 4 module ale cursului vor avea acelasi cost exprimat in Lire Anglia (GBP) si se va plati in ajunul fiecarui modul.

Asadar, pentru primul modul SUDUL:
costul cursului este: 500 GBP
modul pentru studentii noi
- 350 GBP / modul pentru studentii care repeta Roata Medicinei si Uneltele Samanului cu Chris Waters.

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans de 600 Lei (nereturnabil) in contul RO65 BTRL RONC RT05 0263 9101 deschis la Banca Transilvania, beneficiar SC INTI RISE SRL; CUI: 41220470. 


O persoana inscrisa va avea locul asigurat doar dupa plata avansului de 600 Lei. Trimiterea formularului de inscriere nu garanteaza asigurarea locului.

Restul de plata se va achita in Lei, la cursul estimat Lei/GBP de cumparare al Bancii Transilvania. Suma finala in lei va fi comunicata fiecarui cursant si se va solicita achitarea acesteia cel tarziu cu 10 zile inainte de inceperea fiecarui respectivului modul.

 

Locul de desfasurare:

Locul Locul de desfasurare este: Hotel Floris, Drum Național 1A, Nr. 17, cod 107356, Cheia, Prahova

https://hotelfloris.ro/

Aici, intr-o zona de vis, ni se ofera toate conditiile desfasurarii cursului: 33 camere duble si 2 apartamente, sala de curs, restaurant, loc pentru realizarea focurilor sacre si spatiu in natura din belsug. Costuri si detalii de cazare si masa, variante de meniu:

  • loc in camera standard dubla cu mic dejun inclus – 120 lei /noapte
  • loc in garsoniera – 150 lei / noapte
  • camera dubla in regim single cu mic dejun inclus – 190 lei /noapte
  • apartament ( pentru 3-4 persoane) – 350 lei / noapte ( doar 2 apartamente disponibile) – un dormitor, o sufragerie cu canapea si o singura baie
  • pranz bufet - 70 lei / zi
  • cina bufet – 65 lei / zi

Sunt 4 tipuri de meniu (la alegere):a)vegan; b)lacto-ovo; c)lacto-ovo cu peste; d)cu carne – iar bufetul va fi construit astfel incat sa ofere fiecaruia o varianta conform alegerii.

Fiecare persoana isi va alege meniul in formularul de inscriere si il va pastra pe toata perioada cursului. Tipul de meniu va putea fi schimbat in timpul cursului prin solicitarea catre organizor si va intra in vigoare din ziua urmatoare.

Variantele de masa sunt: doar pranz sau doar cina sau pranz+cina(micul dejun inclus in pretul camerei).

Costurile de cazare si masa se vor achita la receptia hotelului, numerar doar in RON sau cu cardul si se pot solicita facturi pentru cazare si masa la receptia hotelului.

In formularul de inscriere care il puteti accesa prin link-ul de mai sus veti mentiona si preferintele de cazare si masa.

In cazul in care doriti sa impartiti camera dubla cu o alta persoana, exista in formular posibilitatea de a trece numele acelei persoane (care binenteles este si ea inscrisa) sau va vom face noi o propunere in functie de existenta unei cereri similare.

Desfasurarea cursului:

Cursul va incepe in cu primul modul – SUD, iar fiecare modul va dura de Vineri dimineata – pana Miercuri dupa amiaza, adica 6 zile si 5 nopti. Vor fi in total 4 module care se vor derula aproximativ la interval trimestrial (conform datelor de mai sus), intreg ciclul durand aproape un an calendaristic si permitand noului sa se instaleze definitiv in fiintele noastre.

Asadar, modulul SUD, la care va inscrieti acum, incepe in prima zi, Vinerea, la ora 10 AM. Deci toti cursantii ar trebui sa ajunga la hotel pana cel tarziu la ora 9, pentru cazare si pentru a se acomoda si linisti dupa drum.

Multe persoane care vin de departe solicita cazare cu o noapte inainte, eventual si cina, a 2 a zi dimineata iau micul dejun la ora 8 si se pregatesc pe indelete de inceperea cursului. Daca doriti asta va rugam bifati corespunzator in Formularul de inscriere.

Altii, mai ales cei care vin de aproape cu auto propriu, vin in dimineata inceperii cursului pana in ora 9.

In afara de Vineri-prima zi, cand se incepe mai tarziu, programul de lucru este de dimineata de la ora 7.30 si se continua pana dupa cina.

Asadar, la ora 7.30 AM avem o prima activitate. Micul dejun este programat intre 8 – 8.45 AM. La ora 9:00AM incepem cursul efectiv. Masa de pranz este intre 13-14.15. Apoi se contiuna cursul pana la ora 18 – 18.30, cand avem cina, urmata de alte activitati de seara (ceremonie, lucru, foc sacru). In ultima zi – Miercurea – cursul se termina in jurul orelor 15-16. Plecarea se face imediat dupa finalizare.


„Suntem aici pentru voi” si va asteptam cu drag sa pasim impreuna in acest ciclu nou de autodescoperire, transformare si vindecare.

Chris Waters si Echipa Academia Samanica

Modalitatea de inscriere:

Vom debuta cu primul modul – SUDUL si pentru inscriere va rugam completati Formularul din link-ul urmator:
  https://forms.gle/ZHpHpjPn6bJmHzPKA

In formularul de inscriere veti completa datele personale precum si optiunile de cazare si masa, data sosire, cu cine doriti sa impartiti camera ( daca este cazul), acordul GDPR, sa. In cazul in care ati completat acest formular online si nu va mai reamintiti optiunile, ne puteti solicita o copie pe e-mail.

Persoana de contact pentru orice detalii si intrebari este 


Sign up to newsletter